Potxoenea, Usurbil
| Ikastaroa
Ordua: 18:00-20:00.Tokia: Potxoenea.Zehaztasunak: "Etxeko sagardoa egiteko ikastaroa eta egurrezko ontzien erabilera sagardogintzan eta dastaketa gidatua".Bideratzaileak: Egoitz Zapiain eta Jakoba Errekondo.Izen-ematea: sagardoa@ni.eus / 630 938 027.Antolatzaileak: Sagardoaren Unibertsitatea; Alkartasuna Kooperatiba; Usurbil Sagarraren Bihotza, Sagardoaren Kultura.Laguntzaileak: Usurbilgo Udala; Aginagako Eliza Zaharra Elkargunea.
Sagar eta Sagardo Kultura: etxeko sagardoa egiteko ikastaroa
Potxoenea
Ordua: 18:00-20:00.
Tokia: Potxoenea.
Zehaztasunak: "Etxeko sagardoa egiteko ikastaroa eta egurrezko ontzien erabilera sagardogintzan eta dastaketa gidatua".
Bideratzaileak: Egoitz Zapiain eta Jakoba Errekondo.
Izen-ematea: sagardoa@ni.eus / 630 938 027.
Antolatzaileak: Sagardoaren Unibertsitatea; Alkartasuna Kooperatiba; Usurbil Sagarraren Bihotza, Sagardoaren Kultura.
Laguntzaileak: Usurbilgo Udala; Aginagako Eliza Zaharra Elkargunea.